Parempaa verkkoviestintää

Rakkaudella, Rajasoft
Rajasoft on sujuvan verkkoviestinnän asiantuntija. Olemme auttaneet organisaatioita kehittämään Internet-viestintäänsä modernein välinein, kohdentamaan sen oikeille ihmisille ja tuottamaan kiinnostavia sisältöjä jo vuodesta 2006. Tavoitteenamme on tarjota maailman parasta verkkoviestinnän palvelua.
Jarkko Sipilä
Jarkko Sipilä
Jarkolla on kokemusta verkkoviestinnästä jo yli 15 vuotta. Hänellä on laaja ymmärrys siitä, miten viestintä verkossa kannattaa valjastaa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseen. Jarkko pystyy tarvittaessa myös koodaamaan.
Yhteystiedot-Laura-Jorvala-Fekete
Laura Jorvala-Fekete
Yliopistotaustan omaava Laura on viestinnän ammattilainen, joka toimii tuotannon ja hallinnon tehtävissä. Useimmiten Lauran löytää suunnittelemassa ja rakentamassa verkkosivuja tai tuottamassa sisältöä.
Yhteystiedot-Isto-Karttunen
Isto Karttunen
Kokenut ohjelmistokehittäjämme, Isto taitaa sekä koodauksen että graafisen suunnittelun. Iston saattaa löytää vapaa-aikanaan seuraamasta urheilua.
Yhteystiedot-Joona-Pelttari
Joona Pelttari
Joona on analyyttinen ja idearikas kehittäjä, joka on kiinnostunut Internet-viestinnän uusimmista välineistä. Joonan tehtäviin kuuluvat erityisesti verkkonäkyvyyden hankinnan keinot.
Yhteystiedot-Anna-Maria-Maki
Anna Maria Mäki
Anna Maria on suomen kielen maisteri ja kirjailija. Hän on kielen ja kirjoittamisen ammattilainen, jolta onnistuu teksti kuin teksti halutussa tyylilajissa.
Tero Metsänen
Tero on ohjelmistotekniikan insinööri ja WordPress-ympäristön moniosaaja, joka tarttuu innolla erilaisiin sivusto- ja sovelluskehityksen haasteisiin.
Yhteystiedot-Hannele-Torro
Hannele Törrö
Hannele on luova taiteiden maisteri, joka toimii Rajasoftissa graafikkona. Hän on intohimoinen piirtäjä ja osaa muuttaa asiakkaiden ajatukset tyylikkäiksi visuaalisiksi kokonaisuuksiksi.
Yhteystiedot-Miika-Sipila
Miika Sipilä
Miika valmistuu vuoden lopussa datanomiksi. Hän hallitsee hyvin WordPress-sivustojen ylläpitoon liittyvät tehtävät. Erityisesti Miikaa kiinnostaa koodaaminen ja nettisivujen suunnittelu.
Yhteystiedot-Helena-Hyyppa
Helena Hyyppä
Helena on suomen kielen ja viestinnän ammattilainen, joka on vahva sisällöntuottaja eri kanaviin. Helena on kiinnostunut asiakaskokemuksen parantamisesta palvelumuotoilua hyödyntäen.
lainausmerkki
Yllätyin positiivisesti lopputuloksesta – nyt sivumme pärjäävät erinomaisesti vertailussa muiden saman alan sivustojen kanssa. Sain todella rahoilleni vastinetta!
Caj Grönlund yrittäjä, toimitusjohtaja, C & G Service Oy