Tietoturvasta mielenrauhaa

Istut palaverissa tärkeän asiakkaan kanssa, kahvi höyryää kupissa ja kytket kannettavan tietokoneesi isoon ruutuun. Tyytyväisyys hyrisee sisälläsi, tiedät, että asiakas on kypsää kauraa. Kuva ilmestyy ruutuun, asiakas nojautuu taaksepäin ja sinä aloitat. Klikkaat yrityksesi verkkosivuille, rykäiset ja avaat suusi.

Suusi jää auki. Uuden uljaan sivustosi etusivulla välkkyy hävyttömiä kuvia. Tuskanhiki karpaloi otsallasi, kun yrität klikkailla muita sivuja auki. Sama sotku kaikkialla. Suljet tietokoneesi kannen, kuva ruudulla katoaa. On hiljaista. Tunnet, kuinka asiakas tuijottaa sinua. Mitä teet?

Muun muassa näistä voit kysyä meiltä:

 • WordPress
  Kustannustehokas ja joustava avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Maailman käytetyin sivustoalusta niin suurille kuin pienillekin yrityksille. Koodarimme loihtivat WordPressillä kaiken tarvittavan. Saatte juuri haluamanne kaltaisen, teknisesti korkealaatuisen sivuston.
 • Hakukoneoptimointi
  Hakukoneoptimoinnilla (SEO, search engine optimisation) parannetaan sivustojen orgaanista, maksutonta näkyvyyttä. Analysoimme hakukonenäkyvyytenne tilanteen ja suunnittelemme tarvittavat tekniset ja sisällölliset toimet sen parantamiseksi. Työ on pitkäjänteistä, mutta orgaaninen näkyvyys luotettua ja arvostettua.
 • Google Search Console
  Search Consolen avulla saamme tietoa sivustonne tilasta ja pystymme seuraamaan, miten Googlen hakukonerobotit näkevät sivustonne. Näin saamme arvokasta tietoa sivuston kehittämisen pohjaksi.
 • Facebook
  Autamme yritystänne viestimään ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla Facebookissa. Suunnittelemme ja toteutamme mainoskampanjat, joilla lisäätte myyntiä ja tunnettuutta.
 • Tekstintuotto
  Palvelumme kattaa lähtötiedon kokoamisen, sisällön suunnittelun, jäsentelyn ja tekstin kirjoittamisen. Saatte meiltä muun muassa osuvat yritys- ja palvelukuvaukset, blogitekstit ja referenssikuvaukset.
 • Visuaalinen ilme
  Graafikkomme suunnittelee verkkopalvelunne tarpeisiin sopivan napakan visuaalisen ilmeen. Visuaalisen suunnittelun lähtökohtina ovat selkeys, tehokkuus, yhdenmukaisuus ja esteettisyys.
 • Konversio-optimointi
  Tutkimme ja testaamme asiakkaidenne käyttäytymistä verkkopalvelussanne. Kehitämme tietojen pohjalta palveluanne niin, että mahdollisimman moni kävijä saadaan esimerkiksi ottamaan yhteyttä tai ostamaan tuotteenne verkkokaupasta.
 • Verkkokaupat
  Joustavia ja toimivia verkkokauppa-ohjelmistoja niin pienen kuin suurenkin yrityksen tarpeisiin. Verkkokauppamme ovat helppokäyttöisiä ja asiakasystävällisiä.
 • Google Ads
  Tehokas työkalu hakukonenäkyvyyden hankintaan Googlessa ja sen kumppaniverkostoissa. Hakukonemainonnalla ohjaamme juuri oikeita kävijöitä sivustollenne, nopeilla toimilla. Olemme toteuttaneet ja ylläpitäneet kampanjoita jo vuodesta 2010.
 • Google Analytics
  Google Analyticsin avulla saamme tietoa sivustonne kävijämäärän kehityksestä ja kävijöiden käyttäytymisestä sivustollanne. Kerätyn datan avulla pystymme arvioimaan viestintänne pullonkauloja ja tekemään tarvittavia muutoksia sivustonne kehittämiseksi.
 • Käyttöliittymät
  Hyvin suunnitellut käyttöliittymät takaavat sen, että verkkosivut ovat käyttäjille helppokäyttöiset: asiat löytyvät oikeasta paikasta ja palvelujen tilaus on helppoa. Tunnemme käyttöliittymäsuunnittelun parhaat käytännöt ja suunnittelemme selkeät näkymät erikokoisiin näyttöihin.
 • LinkedIn
  Suunnittelemme ja toteutamme mainoskampanjat, joilla tavoitatte haluamanne toimialan asiantuntijat. LinkedIn on erityisen tehokas väline rekrytointiviestinnässä.
 • Kuvat
  Laadukkailla, huolella valituilla kuvilla luomme vaikuttavan tunnelman ja viestimme välillisesti haluamistanne asioista. Graafikkomme valitsee sopivat kuvat ja muokkaa niistä halutun kaltaisia.
 • Karttasovellukset
  Rakennamme juuri tarpeidenne mukaisen karttasovelluksen, joka on salamannopea ja toimii erinomaisesti mobiililaitteissa. Helppokäyttöisen kartan avulla asiakkaanne löytää esimerkiksi nopeasti lähimmän myyjänne yhteystiedot.
 • Viestintästrategiat
  Laadimme yrityksellenne verkkoviestinnän strategian. Kuuntelemme ja kysymme osuvia kysymyksiä tavoitteistanne. Autamme löytämään parhaat ratkaisut verkkoviestintään.
 • Progressive Web app (PWA)
  Webin ja mobiilisovellusten parhaat puolet yhdistävä, nouseva teknologia. Käyttäjä voi tallentaa verkkosivun puhelimeensa sovelluksen tapaan ja hänelle voidaan lähettää ilmoituksia esimerkiksi uusista tuotteista.
lainausmerkki
Rajasoft tekee toistuvasti hyvää, perusteellista työtä. Olette luotettava kumppani, ja arvostan teistä välittyvää kunnianhimoa. Yhteistyö kanssanne on poikkeuksellisen mukavaa.
Jari Aalto verkkopäätoimittaja, Motiva Oy