Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Google Ads -mainonta

  Tavoita ostoaikeissa olevat asiakkaasi kustannustehokkaasti

  Google-mainonnan avulla varmistat, että tuotteesi ja palvelusi saavat näkyvyyttä maailman suosituimmassa hakukoneessa.

  Suunnittelemme ja toteutamme tuloskeskeistä Google-mainontaa. Tarjoamme mainonnan ohjaukseen älykkäitä automatisoinnin välineitä, joilla saavutat huipputuloksia ja säästät kustannuksissa.

  Pyydä tarjous

  Näin hyödyt Google Ads -mainonnasta

  1. Tavoitat potentiaaliset asiakkaasi

  Google-mainonnan tehokkuus piilee siinä, että se tavoittaa potentiaaliset asiakkaat juuri sillä hetkellä, kun he ovat aktiivisesti etsimässä tarjoamiasi tuotteita ja palveluita. Tämä tekee Google-mainonnasta kannattavan vaihtoehdon verrattuna moniin muihin markkinointikanaviin.

  2. Oikotie hakutulosten kärkeen

  Mitä paremmin sijoitut Googlen hakutuloksissa, sitä todennäköisemmin  asiakas päätyy sivustollesi. Google-mainonnan avulla varmistat paikkasi listan kärkipäässä ja olet oikeaan aikaan asiakkaan näkyvillä, kun hän etsii tietoa tuotteistasi ja palveluistasi.

  3. Tuloksia kustannustehokkaasti

  Oikein tehty Google-mainonta on yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi ja lisätä yrityksellesi näkyvyyttä. Googlessa mainostaminen perustuu klikkihintoihin, jolloin maksat vain liikenteestä, et näkyvyydestä.

  Vesiykköset toimitusjohtaja Jarno Wargh.

  Olin aluksi skeptinen, mutta päätös siirtyä kokonaan verkossa tapahtuvaan markkinointiin osoittautui oikeaksi.

  Jarno Wargh
  toimitusjohtaja
  Vesiykköset

  Näin teemme Google-mainontaa

  1. Mainonnan suunnittelu

  Tutustumme huolellisesti toimialaasi ja yritykseesi. Määrittelemme yhdessä tavoitteet Google-mainonnalle, valitsemme tehokkaimmat kampanjatyypit sekä tavoitteisiin sopivan mainosbudjetin. Suunnittelemme ja kohdistamme mainokset houkuttelemaan ja sitouttamaan oikeita kohderyhmiä.
   

  2. Laskeutumissivun valinta

  Laadukas ja toimiva laskeutumissivu on mainoskampanjan toimivuuden kannalta kriittinen osatekijä. Huonosti toteutettu sivu saattaa pahimmassa tapauksessa karkottaa asiakkaasi, jolloin myös mainontaan laittamasi rahat menevät hukkaan.

  Suunnittelemme ja toteutamme laskeutumissivun, joka palvelee tavoitteitasi ja tuottaa tulosta.
   

  3. Mainonnan käynnistäminen

  Luomme houkuttelevat tekstit ja vaikuttavat visuaaliset mainokset Google Ads -kampanjoihisi ja käynnistämme mainonnan.
   

  4. Mittaaminen ja ylläpito 

  Seuraamme jatkuvasti mainonnan toimivuutta. Teemme tarvittaessa muutoksia esimerkiksi hakusanoihin, sisältöihin tai budjettiin. Tarjoamme myös sinulle pääsyn reaaliaikaisiin mittareihimme. 
   

  5. Raportointi 

  Pidämme säännöllisesti yhteyttä, jotta voimme kehittää mainontaa toiveidesi mukaan ja pitää sinut ajan tasalla tuloksista, kustannuksista ja tavoitteiden saavuttamisesta.

  Jutellaan yhteistyöstä

  Mitä Google Ads -mainonta maksaa?

  Google Ads -mainonnan kustannukset voivat vaihdella suuresti esimerkiksi toimialan, mainonnan laajuuden ja mainospaikoista kilpailevien mainostajien määrän perusteella. 

  Google Adsissa mainonnalle ei ole kiinteää hintaa vaan hinnoittelu perustuu ”Pay per click”-malliin, joten maksat vain, kun mainostasi klikataan. Googlelle suoraan maksettavien mainoskustannuksien lisäksi budjettia tulee varata mainonnan ylläpitoon, jotta saat parhaat mahdolliset tulokset.

  Ennen mainonnan käynnistämistä sovimme yhdessä sopivasta budjetista, joka huomioi tavoitteesi ja resurssisi.

  Lisää myyntiä mainonnalla!

  Pyydä tarjous Google Ads -mainonnasta.
  Täytä lomake tai soita 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput