Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Palvelut
  Tekniikka

  Haistatko savun?

  Nuotio leimahtaa, kun siihen nakataan sylillinen pieniä papereita. Olisiko seteleille ollut parempaa käyttöä?

  Moni polttaa rahaa toimimattomaan tekniikkaan ja menettää sylikaupalla seteleitä, joita tehokas teknologia tarjoaisi.

  Voit välttää sen hankkimalla tueksesi taitavan teknisen tiimin. Tunnistat sen näistä:

  • Kommunikaatio pelaa. Tunnet tulleesi kuulluksi, bisnestäsi ymmärretään, eikä sinun tarvitse osallistua tarpeettomiin teknisiin selvittelyihin.
  • Tekniikka toimii ja palvelee. Käytät sujuvia ja toimivia ohjelmistoja.
  • Tuki on tavoitettavissa. Tekninen tuki ei ole “lomalla”, kun sitä eniten tarvitset.
  • Investoinnit tuottavat. Et tuhlaa tuohta hukkainvestointeihin. Valitut kehittämistoimet osuvat ja systeemi suoltaa säkkikaupalla seteleitä.

  Ansaiset rauhan työlle, jossa olet tuottavimmillasi. Anna nokkelan kumppanin hoitaa tekniikka.

  Toimivaa ja tuottavaa tekniikkaa

  Kehitämme ohjelmistoja, jotka tehostavat liiketoimintaa – toimivat luotettavasti ja ovat helppoja käyttää. Panostamme kumppanina sujuvaan vuoropuheluun ja teemme kaoottisesta selkeää.

  Rajasoftin valmiit ohjelmistotuotteet tehostavat verkkosivustojen ja verkkopalveluiden kehittämistä. Tarjoamme älykkäitä ohjelmistoja markkinoinnin automaattiseen ohjaukseen.

  Meiltä saat verkkosivut, verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt verkkotyökalut sekä niihin liittyvät palvelinympäristöt ja ylläpidon. Tarjoamme osaamisen ja välineet myös verkkosivustojen näkyvyyden hankintaan ja analytiikkaan.

  Googlen Partnerina hyödynnämme laajasti Googlen välineistöä. Käytämme monipuolisesti uusinta tekniikkaa ja tietoa myös hakukoneoptimoinnissa, konversio-optimoinnissa ja some-mainonnassa.

  Kysy meiltä näistä

  WordPress

  Kustannustehokas ja joustava avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Maailman käytetyin sivustoalusta niin suurille kuin pienillekin yrityksille. Koodarimme loihtivat WordPressillä juuri haluamanne kaltaisen, teknisesti korkealaatuisen sivuston.

  WooCommerce

  Suunnittelemme ja rakennamme helppokäyttöiset ja joustavat WooCommerce-verkkokaupat WordPress-alustalle niin pienen kuin suuren yrityksen tarpeisiin.

  React

  React on loistava tapa nopeuttaa ja tehostaa web-sovellusten kehittämistä. Koodarimme käyttävät Reactia taitavasti ja luovat teille selkeitä, helppokäyttöisiä ja laadukkaita sivustoja ja sovelluksia.

  WordPress-kyberturva

  Sivusto, johon on murtauduttu on kallis korjata ja saattaa olla pitkiä aikoja poissa käytössä. Auditoimme sivustosi tietoturvan tilan ja korjaamme tietoturva-aukot. Säännöllinen ylläpitomme reagoi uhkiin nopeasti ja varmistaa, että sivustosi ja sen lisäosat pysyvät turvallisina.

  Progressive Web App (PWA)

  PWA-sovellukset yhdistävät webin ja mobiilisovellusten parhaat puolet. Käyttäjä voi tallentaa verkkosivun puhelimeensa sovelluksen tapaan, ja hänelle voidaan lähettää ilmoituksia esimerkiksi uusista tuotteista.

  Älykäs markkinointi

  Yhdistämämme liiketoimintanne datan ja ulkoiset datalähteet koneoppiviin järjestelmiimme. Tämän ansiosta pystymme ohjaamaan markkinointia älykkäästi kysynnän ja tarjonnan pohjalta.

  Palvelualustat

  Digitaalisella palvelualustalla tehostat ja laajennat liiketoimintaasi. Palvelun käyttäjinä voivat olla työntekijänne, asiakkaanne ja muut sidosryhmänne. Palvelualustan avulla viet liiketoimintasi verkkoon ja nouset toimialasi edelläkävijäksi.

  Jälleenmyyjäverkoston hallinta

  Suunnittelemme ja rakennamme karttasovellukset ja hallintatyökalut, jotka lisäävät jälleenmyyjienne näkyvyyttä ja aktiivisuutta. Lisäät tuotteidesi myyntiä ja tarjoat erinomaisen asiakaskokemuksen.

  Laita tekniikka tuottamaan!

  Lähetä viesti tai soita 045 2666 778.

  Täytä tietosi, me hoidamme loput