Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Meistä

  Parempia tuloksia mukavassa seurassa

  Rajasoft on monipuolinen digitaalisen markkinoinnin talo. Tekemisessämme yhdistyy luova ongelmanratkaisu ja halu tuottaa asiakkaille tuloksia. Meillä tehdään hommat hyvin ja hyvällä fiiliksellä.

  Mistä Rajasoftin tarina alkoi?

  Rajasoft syntyi kahden intohimoisen softa-alan asiantuntijan, Rainen ja Jarkon, halusta ratkaista asioita luovasti ohjelmistojen avulla. Digitaalisilla välineillä ja systemaattisella tekemisellä saa kaoottiseen maailmaan selkeyttä ja tehokkuutta.

  Meille on tärkeää

  Parantaminen

  Parhaat tulokset saavutetaan jatkuvalla kehittämisellä. Se näkyy pitkinä ja menestyksekkäinä kumppanuuksina asiakkaidemme kanssa. Tekemistämme ohjaa lean-ajattelu. Olemme uteliaita ja innostuneita kehittämään omaa osaamistamme.

  Kuunteleminen

  Kuuntelemme asiakasta herkästi, sillä hän tuntee oman liiketoimintansa parhaiten. Meidän tehtävämme on kysyä osuvia kysymyksiä, tarjota näkökulmia ja jalostaa ideoista timantteja.

  Reiluus

  Teemme töitä rehdillä asenteella ja pidämme kiinni lupauksistamme. Olemme reiluja toisillemme ja asiakkaillemme. Odotamme reiluutta myös meitä kohtaan. Jos jokin asia ei toimi, uskallamme kertoa sen.