Tuloksekasta viestinnän palvelua

Rajasoftin avulla viestintänne osuu ja kehittyy. Meillä on ratkaisut ja osaaminen niin sisältöihin, näkyvyyteen, analytiikkaan kuin teknisiinkin pulmiin. Olemme kumppani, joka ei jätä pulaan.

Projektitoimitukset

Modernit, selkeät ja helposti ylläpidettävät verkkosivut sovitussa aikataulussa, järkevään hintaan. Selkeävaiheisilla projekteilla ja osaavilla tekijöillä onnistumme.

Viestinnän vaikuttavuuden kehittäminen

Haluaisitteko parempia tuloksia verkosta? Tuotamme teille ajantasaista dataa palvelunne käyttäjistä ja perusteltuja ratkaisuja viestinnän pullonkauloihin.

Tietoturvan ylläpito

Oletteko varautuneet tietomurtoon? Me pysäytämme hakkerin. Kun sivustonne tietoturva on kunnossa, voitte olla levollisin mielin.

Tekninen asiakaspalvelu

Nopeaa tukea teknisiin ongelmiin, osuvia sisältöjä, vaikuttava visuaalinen ilme. Meiltä saatte ne ammattilaisten tekemänä.
lainausmerkki
Sivustouudistus saatiin onnistuneesti maaliin ja koko prosessin ajan vuorovaikutus oli nopeaa ja vaivatonta.
Kai Orpo, Toimitusjohtaja, Darekon Oy

Muun muassa näistä voit kysyä meiltä:

 • WordPress
  Kustannustehokas ja joustava avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Maailman käytetyin sivustoalusta niin suurille kuin pienillekin yrityksille. Koodarimme loihtivat WordPressillä kaiken tarvittavan. Saatte juuri haluamanne kaltaisen, teknisesti korkealaatuisen sivuston.
 • Hakukoneoptimointi
  Hakukoneoptimoinnilla (SEO, search engine optimisation) parannetaan sivustojen orgaanista, maksutonta näkyvyyttä. Analysoimme hakukonenäkyvyytenne tilanteen ja suunnittelemme tarvittavat tekniset ja sisällölliset toimet sen parantamiseksi. Työ on pitkäjänteistä, mutta orgaaninen näkyvyys luotettua ja arvostettua.
 • Google Search Console
  Search Consolen avulla saamme tietoa sivustonne tilasta ja pystymme seuraamaan, miten Googlen hakukonerobotit näkevät sivustonne. Näin saamme arvokasta tietoa sivuston kehittämisen pohjaksi.
 • Facebook
  Autamme yritystänne viestimään ja palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla Facebookissa. Suunnittelemme ja toteutamme mainoskampanjat, joilla lisäätte myyntiä ja tunnettuutta.
 • Tekstintuotto
  Palvelumme kattaa lähtötiedon kokoamisen, sisällön suunnittelun, jäsentelyn ja tekstin kirjoittamisen. Saatte meiltä muun muassa osuvat yritys- ja palvelukuvaukset, blogitekstit ja referenssikuvaukset.
 • Visuaalinen ilme
  Graafikkomme suunnittelee verkkopalvelunne tarpeisiin sopivan napakan visuaalisen ilmeen. Visuaalisen suunnittelun lähtökohtina ovat selkeys, tehokkuus, yhdenmukaisuus ja esteettisyys.
 • Konversio-optimointi
  Tutkimme ja testaamme asiakkaidenne käyttäytymistä verkkopalvelussanne. Kehitämme tietojen pohjalta palveluanne niin, että mahdollisimman moni kävijä saadaan esimerkiksi ottamaan yhteyttä tai ostamaan tuotteenne verkkokaupasta.
 • Verkkokaupat
  Joustavia ja toimivia verkkokauppa-ohjelmistoja niin pienen kuin suurenkin yrityksen tarpeisiin. Verkkokauppamme ovat helppokäyttöisiä ja asiakasystävällisiä.
 • Google Ads
  Tehokas työkalu hakukonenäkyvyyden hankintaan Googlessa ja sen kumppaniverkostoissa. Hakukonemainonnalla ohjaamme juuri oikeita kävijöitä sivustollenne, nopeilla toimilla. Olemme toteuttaneet ja ylläpitäneet kampanjoita jo vuodesta 2010.
 • Google Analytics
  Google Analyticsin avulla saamme tietoa sivustonne kävijämäärän kehityksestä ja kävijöiden käyttäytymisestä sivustollanne. Kerätyn datan avulla pystymme arvioimaan viestintänne pullonkauloja ja tekemään tarvittavia muutoksia sivustonne kehittämiseksi.
 • Käyttöliittymät
  Hyvin suunnitellut käyttöliittymät takaavat sen, että verkkosivut ovat käyttäjille helppokäyttöiset: asiat löytyvät oikeasta paikasta ja palvelujen tilaus on helppoa. Tunnemme käyttöliittymäsuunnittelun parhaat käytännöt ja suunnittelemme selkeät näkymät erikokoisiin näyttöihin.
 • LinkedIn
  Suunnittelemme ja toteutamme mainoskampanjat, joilla tavoitatte haluamanne toimialan asiantuntijat. LinkedIn on erityisen tehokas väline rekrytointiviestinnässä.
 • Kuvat
  Laadukkailla, huolella valituilla kuvilla luomme vaikuttavan tunnelman ja viestimme välillisesti haluamistanne asioista. Graafikkomme valitsee sopivat kuvat ja muokkaa niistä halutun kaltaisia.
 • Karttasovellukset
  Rakennamme juuri tarpeidenne mukaisen karttasovelluksen, joka on salamannopea ja toimii erinomaisesti mobiililaitteissa. Helppokäyttöisen kartan avulla asiakkaanne löytää esimerkiksi nopeasti lähimmän myyjänne yhteystiedot.
 • Viestintästrategiat
  Laadimme yrityksellenne verkkoviestinnän strategian. Kuuntelemme ja kysymme osuvia kysymyksiä tavoitteistanne. Autamme löytämään parhaat ratkaisut verkkoviestintään.
 • Progressive Web app (PWA)
  Webin ja mobiilisovellusten parhaat puolet yhdistävä, nouseva teknologia. Käyttäjä voi tallentaa verkkosivun puhelimeensa sovelluksen tapaan ja hänelle voidaan lähettää ilmoituksia esimerkiksi uusista tuotteista.