Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Ametron verkkosivut tuovat selkeästi esille siivouspalvelun korkean laadun ja yrityksen vastuullisuuden työnantajana.

  Ametro

  Verkkosivujen uudistus ja verkkoviestinnän suunnitelmallinen kehittäminen Rajasoftin jatkuvan palvelun avulla ovat tuoneet siivouspalveluyritys Ametrolle runsaasti lisää asiakkaita. Ametron verkkosivut tuovat selkeästi esille siivouspalvelun korkean laadun ja yrityksen vastuullisuuden työnantajana.

  Parempaa asiakaspalvelua

  Rajasoft uudisti siivouspalveluyritys Ametro Oy:n sivuston, joka palvelee niin nykyisiä kuin tuleviakin asiakkaita. Ametrolla on oltu tyytyväisiä sivuston raikkaaseen ilmeeseen ja sisältöön. Uudessa sivustossa siivouspalvelujen sisältö tuodaan hyvin esille ja asiakas löytää helposti tarvitsemansa palvelut.

  Ametron toimitusjohtaja Ville Haataja.

  Vihdoin sivusto on sellainen kuin pitääkin, raikas. Kiitosta pitää antaa Rajasoftin toimitusprosessille, se on hyvin mietitty, tehokas ja selkeä.

  Ville Haataja
  Toimitusjohtaja
  Ametro Oy

  Säpinää liiketoimintaan jatkuvalla yhteistyöllä

  Sivuston uudistuksella ja myöhemmin tehdyillä näkyyvyyden ja sisältöjen kehittämistoimilla on ollut merkittävää ja pysyvää vaikutusta Ametron liiketoimintaan.

  Rajasoft on ylläpitänyt, seurannut ja analysoinut Ametron verkkoviestintää. Havaintojen pohjalta Rajasoft on hahmotellut kehitysehdotuksia, joista pääosa on toteutettu viime vuosien aikana.

  Ametron viestintä on muuttunut aktiiviseksi ja nojaa yhdessä tuoreena pidettyihin tavoitekuvauksiin.

  Näkyvyys Googlen hakutuloksissa ja sosiaalisessa mediassa on parantunut huomattavasti, minkä myötä yhteydenottojen määrä on kasvanut jatkuvasti. Myös uuden asiakkaan hankinnan kustannusta on saatu painettua selvästi alaspäin.

  Rajasoftin jatkuvan verkkoviestinnän kehittämisen palvelun avulla Ametron viestintä kehittyy ja pysyy aina ajan tasalla, vaivattomasti.

  Ametro Oy

  Ametro Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva, kotisiivouksiin keskittynyt siivouspalveluyritys. Yhtiöllä on hiottu, sulava palvelukonsepti, jolla palvellaan säännöllisesti yli 1000 kotisiivousasiakasta. Palvelun laatu on asiakastyytyväisyyskyselyjen ja asiakassuhteiden keston perusteella maan kärkitasoa.

  Tutustu sivustoon
  Ametron toimitusjohtaja Ville Haataja.

  Verkkosivujemme kautta tulleiden yhteydenottojen määrä on lisääntynyt, ja liiketoimintaan on tullut uutta säpinää.

  Ville Haataja
  Toimitusjohtaja
  Ametro Oy

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput