Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Moderni verkkosivusto tuo boostia viestintään

  Boost Brothers

  Rakennuttamisen ratkaisutoimisto Boost Brothers halusi tuoda uudistetut palvelut ja innostavat työmahdollisuudet verkkosivuilleen. Rajasoft suunnitteli näyttävän, massasta hyvällä tavalla poikkeavan visuaalisen ulkoasun ja toteutti mittatilaustyönä uuteen verkkosivustoon varmatoimisen teknisen pohjan.

  Lähtötilanne

  Suomalainen rakennuttamisen asiantuntija, Boost Brothers Oy, oli kasvanut nopeasti muutamassa vuodessa. Palvelutarjonta oli kasvanut, mutta vanhat verkkosivut eivät olleet pysyneet muutoksessa mukana. Paitsi sivujen sisältö, myös niiden ulkoasu ja tekniset toiminnallisuudet kaipasivat kipeästi uudistamista.

  Halusimme tuoda informatiivisemmin esille, millaisia palveluja voimme tarjota asiakkaille ja miten voimme auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Työnhakijoille halusimme kertoa, millaista rakennuttamisen asiantuntijan työ Boostilla on ja mitä meillä pääsee tekemään.

  Marke Kylä-Liuhala
  koordinaattori
  Boost Brothers Oy

  Selkeä sivusto rakennettiin vahvalle pohjalle

  Sivustoon suunniteltiin kokonaan uusi visuaalinen ilme. Värit, fontit, kuvamaailma ja elementit toteutettiin niin, että kokonaisuus on selkeä ja rento mutta asiallinen.
  Uuteen sivustoon rakennettiin varmatoiminen tekninen pohja Rajasoftin oman, pitkälle kehitetyn Starter-teeman päälle.

  “Räätälöimme Boostin tarpeisiin teknisen pohjan, joka latautuu nopeasti ja mahdollistaa tehokkaan hakukoneoptimoinnin. Myös sisällönhallinta on aikaisempaa selkeämpi ja helpompi käyttää”, projektipäällikkö Isto Karttunen kertoo.

  Koronapandemia laittoi aikataulun uusiksi

  Projektin aikana alkanut koronapandemia toi Boostin sisällöntuottoon odottamattomia haasteita: poikkeustilanteessa sisällöntuotto laitettiin tauolle, minkä johdosta alkuperäisen suunnitelman mukainen aikataulu viivästyi. Työtä helpotti kuitenkin Rajasoftin tekemä selkeä suunnitelma, joka mahdollisti etenemisen omassa tahdissa.

  Rajasoft jousti aikataulun kanssa erityisen hyvin. Meillä ei ollut sellaista oloa, että tarvitsisi tehdä jotain kauhealla kiireellä. Meitä kuunneltiin, ja vaikka aikataulu venyi, mahduttiin aina hyvin työlistalle.

  Marke Kylä-Liuhala
  koordinaattori
  Boost Brothers Oy

  Saumaton yhteistyö vei projektia sujuvasti eteenpäin

  Yhteistyö sujui jouhevasti. Projektin johto oli asiantuntevaa, ja yhteyshenkilöt olivat hyvin tavoitettavissa. Kun projekti eteni systemaattisesti, kokonaiskuva pysyi hyvin hallussa.

  “Koko ajan oli sellainen olo, että te tiedätte, mitä olette tekemässä. Oli selkeä suunnitelma, mitä tehdään ja missä vaiheessa. Huomaa, että olette tehneet näitä projekteja enemmänkin”, Marke Kylä-Liuhala sanoo.

  Rajasoftilla on osaavia ja miellyttäviä henkilöitä, jotka ovat hyvin tavoitettavissa.

  Marke Kylä-Liuhala
  koordinaattori
  Boost Brothers Oy

  Tuloksena vaikuttavampaa viestintää ja enemmän yhteydenottoja

  Sekä Boostilla että Rajasoftissa ollaan tyytyväisiä lopputulokseen. Tavoitteet saavutettiin hyvin.

  Verkkosivut palvelevat nyt huomattavasti paremmin kohderyhmiä. Uudistetut palvelut esitellään nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille selkeästi ja kattavasti.

  Myös rekrytointiviestintä on aikaisempaa tehokkaampaa: uusilla sivuilla työmahdollisuuksista ja työntekijöiden hyvinvointia lisäävistä henkilöstöeduista on paljon tietoa. Hakeminen avoimiin tehtäviin ja myös avoimen hakemuksen jättäminen on entistä helpompaa suoraan sivuilta löytyvällä lomakkeella.

  Sivustolle tuotettiin uudet kuvat ja lisättiin uusia referenssejä. Sivuston uudistettu ilme ja sisällöt henkivät Boostin brändiä ja arvomaailmaa: erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamista, työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimista ja kansainvälisen rakentamisen kärkiosaamista.

  Olemme saaneet tosi hyvää palautetta, että on selkeät ja informatiiviset sivut. Asiakkaiden yhteydenotot ovat lisääntyneet, ja myös työhakemuksia on tullut enemmän.

  Marke Kylä-Liuhala
  koordinaattori
  Boost Brothers Oy

  Monipuolinen yhteistyö jatkuu

  Boostin ja Rajasoftin useamman vuoden kestänyt yhteistyö jatkuu verkkosivujen kehittämisen merkeissä.

  Projekti toteutui suunnitelmien mukaisesti. Sivut ovat hienot, ja yhteistyö sujui hyvin. Suosittelemme mielellämme Rajasoftia sivustouudistuksen kumppaniksi.

  Marke Kylä-Liuhala
  koordinaattori
  Boost Brothers Oy

  Boost Brothers Oy

  Boost Brothers Oy on suomalainen, vuonna 2009 perustettu rakennuttamisen ratkaisutoimisto. Yrityksessä työskentelee 30 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaa. Sen liikevaihto vuonna 2021 oli 2,4 miljoonaa euroa.

  Boost Brothers palvelee rakennuttamisessa, valmentamisessa, infrarakennuttamisessa, teollisessa rakennuttamisessa, tutkimuksessa ja kehittämisessä, palveluverkkosuunnittelussa ja pitkän tähtäimen suunnittelussa (PTS).

  Boostin kilpailuetu perustuu tutkimuksen ja innovaatioiden hyödyntämiseen palveluissa.

  Tutustu Boost Brothersien uusiin kotisivuihin.

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput