Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Kasvua ja kilpailukykyä liiketoimintaan uudella verkkosivustolla

  CoolerMan

  Energia-alan yritys CoolerMan Oy halusi uudistaa sivustonsa nykyaikaiseksi ja parantaa käyttökokemusta. Rajasoft loi yritykselle modernin ja käyttäjäystävällisen sivuston, joka parantaa CoolerManin brändin kilpailukykyä ja tuottaa hyvin liidejä.

  Lähtötilanne

  CoolerManin liiketoiminta oli kasvanut ja yrityksen tuote- ja palveluvalikoima laajentunut huomattavasti. Vanha verkkosivusto ei vastannut enää kasvaneen yrityksen eikä asiakkaiden nykypäivän tarpeita.

  Sivustouudistuksen tavoitteena oli paitsi päivittää tuote- ja palveluvalikoima verkkosivuille, myös parantaa niiden rakennetta, jotta asiakkaat löytäisivät helpommin tarvitsemansa tiedot. 

  Tavoitteena oli luoda kokonaisuudessaan nykyaikainen, selkeä ja käyttäjäystävällinen verkkosivusto, joka olisi myös visuaalisesti vetovoimainen ja ennen kaikkea tuottaisi tehokkaasti liidejä.

  Säntillisestä suunnittelusta dynaamiseen toteutukseen

  CoolerManin verkkosivuston uudistusprojekti käynnistyi yrityksen tarpeiden ja toiveiden tarkalla kartoituksella ja hakusanatutkimuksella.

  Sivuston rakenne, sisältö ja visuaalinen ilme suunniteltiin kokonaan uudelleen. Pääsivuille tuotettiin yrityksen brändin ja sen vahvuudet esiin tuovat tekstit ja kuvat.

  Huolellinen suunnittelu mahdollisti sisältölohkojen räätälöinnin niin, että ne esittävät CoolerManin sisällön, tuotteet ja palvelut järkevästi, informatiivisesti ja brändiä tukevasti. Helppokäyttöiset sisältölohkot helpottavat sivuston päivitystä ja ylläpitoa.

  Yksilölliset WordPress-sivut rakennettiin Rajasoftin oman Starter-teeman päälle. Sivuille tehtiin kieliversio-toiminnallisuus ja kattavat ruotsinkieliset käännökset.

  Avoimuus ja selkeys onnistuneen verkkouudistuksen kulmakivet

  Ennen sivustoprojektia Rajasoft ja CoolerMan olivat tehneet yhteistyötä Google-näkyvyyden hankinnassa. Yhteistyö toimi hyvin ja muodosti vankan perustan keskinäiselle luottamukselle ja yhteisymmärrykselle.

  Verkkosivuston uudistusprojektissa CoolerManin toimitusjohtaja Sebastian Oksanen arvosti erityisesti avointa ja selkeää kommunikaatiota. 

  “Tiesin koko ajan, missä mennään ja mikä on seuraava askel. Koko prosessi oli tosi hyvin rakennettu. Saimme myös hyvin tietoa siitä, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa ja miten sivustoa kannattaa kehittää”, hän toteaa kiitollisena.

  Yhteistyömme Rajasoftin kanssa sujui erinomaisesti. Palaverit olivat selkeitä, ja toiveemme otettiin niissä hyvin huomioon.

  Sebastian Oksanen
  toimitusjohtaja
  CoolerMan Oy

  Tuloksena erottuva brändi ja helposti navigoitava sivusto

  CoolerManin uusi verkkosivusto erottuu selkeydellään, käyttäjäystävällisyydellään ja ammattimaisella ilmeellään positiivisesti kilpailijoista. 

  Raikas ulkoasu kutsuu kävijöitä viipymään sivuilla pitempään. Selkeän rakenteen ansiosta sivuilla on helppo navigoida ja löytää tarvitsemansa tiedot. 

  Kiinnostavat ja hyvin konversio-optimoidut sisällöt ovat avainasemassa liidien hankinnassa. Lisäksi sivut ova teknisesti korkeatasoiset ja latautuvat nopeasti.

  Olemme saaneet uusista sivuista paljon positiivista palautetta. Ne toimivat paremmin ja ovat tätä päivää, freesimmät ja selkeämmät.

  Sebastian Oksanen
  toimitusjohtaja
  CoolerMan Oy

  Yhteistyö jatkuu – tavoitteena liidien lisääminen ja jatkuva kasvu

  CoolerManin ja Rajasoftin yhteistyö ei pääty verkkosivuston uudistukseen. Suunnitteilla on kehittää sivustoa edelleen niin, että se pysyy tuoreena ja kilpailukykyisenä.

  CoolerMan suosittelee Rajasoftia lämpimästi vastaavien projektien toteuttajaksi.

  Suosittelen ehdottomasti Rajasoftia sivustouudistuksen tekijäksi ja markkinoinnin yhteistyökumppaniksi. Rajasoftilla on hyvä tiimi. He ovat todella ottaneet huomioon, mitä me haluamme.

  Sebastian Oksanen
  toimitusjohtaja
  CoolerMan Oy

  CoolerMan Oy: Uusiutuvan energian asiantuntija

  CoolerMan on porvoolainen sähkö- ja energia-alan asiantuntija. Se tarjoaa kaikki isot ja pienet sähkötyöt sekä uusiutuvan energian ratkaisut yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille Uudenmaan alueella. CoolerMan on Pohjoismaiden suurimman, korkealaatuisia puhtaan energian tuotteita maahantuovan Scanofficen valtuuttama jälleenmyyjä.

  Yrityksen palvelu kattaa suunnittelun, tuotteiden myynnin, asennukset, huollot sekä kaikki sähkötyöt. CoolerMan on saanut asiakkailtaan kiitosta erityisesti ammattitaitoisesta ja nopeasta palvelusta.

  Tutustu CoolerManin uusiin verkkosivuihin

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput