Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Rohkeasti erilainen verkkosivusto varmalla konseptilla

  Eltex sähkö ja automaatio Oy

  Täyden palvelun automaatio- ja sähköurakointitalo Eltex halusi erottua verkossa ja tarjota asiakkailleen heidän etsimänsä tiedot helposti. Rajasoft toteutti visuaalisesti näyttävät ja teknisesti tehokkaat verkkosivut, joita kävijät lukevat hymyssä suin.

  Lähtötilanne

  Eltex oli avannut Turkuun uuden toimipisteen, jonka henkilöstön yhteystiedot puuttuivat verkkosivuilta. Myös referenssien tiedot kaipasivat päivittämistä, samoin kuin koko sivuston ilme, joka oli jäänyt edellisessä sivustouudistuksessa keskeneräiseksi.

  Eltex haluaa erottua toimijana sähkö- ja automaatioalalla. Aikaisempi sivusto oli saanut kiitosta humoristisesta otteesta. Toiveena oli, että hyvä fiilis säilyy myös uudella sivustolla ja kävijöiden suupielet nousevat ylöspäin.

  Sivusto uudistetulla ilmeellä

  Eltex sai projektissa tehokkaasti toimivat, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset WordPress-sivut Rajasoftin oman Starter-teeman päälle.

  Rajasoft suunnitteli Eltexille kokonaan uuden visuaalisen ilmeen: fontit, värit ja asettelut menivät uusiksi. Referenssit tuotiin näyttävästi esille, ja niihin lisättiin sekä projektin toteutuksen ajankohta että projektin laajuudesta kertova I/O-pisteiden määrä.

  “Eltexiläisten kanssa oli mukava työskennellä. He tiesivät, mitä he halusivat. Saimme selkeät raamit, joiden perusteella oli helppo toimia”, ohjelmistotiimin vetäjä ja graafikko Isto Karttunen kertoo.

  Eltexin toimitusjohtaja Ville Leikas.

  Rajasoftissa saatiin hyvin kiinni siitä, mitä me haettiin. Uusi sivusto on saanut hyvää palautetta ja kiitosta rohkeasta visuaalisuudesta, kuten vähän erilaisesta fontista.

  Ville Leikas
  toimitusjohtaja
  Eltex Sähkö ja Automaatio Oy

  Etätapaamisten selkeä rakenne ja tehokas ajankäyttö ilahduttivat

  Ville Leikas oli tyytyväinen projektin etenemiseen: se sujui kevyesti, eikä vienyt kohtuuttomasti aikaa. Etätapaamisissa oli selkeä rakenne, ja aika käytettiin tehokkaasti.

  Yritys erottuu positiivisesti ja saa hyvin näkyvyyttä

  Projektin tavoitteet toteutuivat erittäin hyvin. Rohkean visuaalisen ilmeen ansiosta Eltex erottuu positiivisesti kilpailijoista. Sivusto latautuu aikaisempaa nopeammin ja saavuttaa parempia sijoituksia hakutuloksissa. Lisäksi uudet sisältölohkot helpottavat huomattavasti sisällönhallintaa.

  Eltexin ja Rajasoftin yhteistyö jatkuu tulevaisuudessa verkkosivuston ylläpitämisen ja tietoturvan merkeissä.

  Eltex Sähkö ja Automaatio Oy

  Eltex on vuonna 2005 perustettu täyden palvelun automaatio- ja sähköurakointitalo. Yrityksen työntekijöillä on monen kymmenen vuoden kokemus rakennusautomaation ja sähköurakoinnin saralta.

  Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 2,5 miljoonaa, ja yrityksessä työskenteli noin 30 henkilöä.

  Eltexin tavoitteena on olla yhteen hiileen puhaltava joukkue, joka panostaa täysillä asiakkaaseen. Huumorintajuinen ja positiivinen ilmapiiri edistää yhteisiin tavoitteisiin pääsyä.

  Eltex toimii pääkaupunkiseudulla sekä Turun alueella ja on Assemblin Oy:n tytäryhtiö.

  Tutustu Eltexin uusiin kotisivuihin

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput