Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Pörssiyritykselle tehokas ja taustajärjestelmiin integroitu verkkosivusto

  Enersense International Oyj

  Enersensen koko verkkosivuston uudistus tuli ajankohtaiseksi, kun siihen yhdistyi kaksi yritystä: ensin Värväämö ja myöhemmin Empower. Yritysten yhdistymisen myötä Enersensen palveluvalikoima laajeni ja sen strategia muotoiltiin uudestaan. Rajasoft loi tiukassa aikataulussa selkeät ja näyttävät sivut, jotka tukevat Enersensen uutta strategiaa niin visuaalisesti kuin sisällöltään.

  Enersenselle uusi, näyttävä verkkosivusto

  Alun perin pienempänä projektina alkanut Enersensen verkkosivujen uudistaminen laajeni kokonaan uuden sivuston luomiseen, kun Empower ja Värväämö liittyivät Enersensen brändiin. Enersense sai uusia liiketoimintoja, jolloin myös yrityksen strategia ja brändi-ilme uudistuivat.

  Projektin päätavoitteena oli luoda tiukassa aikataulussa sivusto, joka sisältää Enersensen aikaisempaa monipuolisemman palveluvalikoiman, kattavan, kolmesta eri portaalista yhdistetyn työpaikkaosion sekä sijoittajille tarkoitetun sivuston.

  Kolmen yrityksen viestintäammattilaiset toimittivat sivuston sisällöt, ja Rajasoft loi niistä uuden, näyttävän ja hyvin toimivan kokonaisuuden.

  Uudet sivut ovat vaikuttavat ja ammattimaiset. Ne tukevat meidän uutta strategiaamme niin visuaalisesti kuin sisällöltäänkin.

  Minna Javanainen
  Communications and Marketing Specialist
  Enersense International Oyj / Plc

  Mukavasti pöhinää ja enemmän kävijöitä uusilla verkkosivuilla

  Uusilla verkkosivuilla on ollut runsaasti aikaisempaa enemmän kävijöitä. Erityisen suosittu on ollut avoimet työpaikat -osio, mutta myös muilla sivuilla on vierailtu ahkerasti.

  Sivuston selkeän rakenteen ansiosta sivuilla kävijät löytävät tarvitsemansa tiedot helposti ja nopeasti. Raikas visuaalinen ilme tuo Enersensen monipuoliset palvelut selkeästi ja kiinnostavasti esille.

  Liiketoiminnan kannalta on ollut tosi tärkeää, että uusille verkkosivuille on löydetty ja siellä on ollut pöhinää.

  Hanna Honkala
  Communications Specialist
  Enersense (aik. Empower)

  Sivuston ulkoasu on saanut paljon kehuja.

  Minna Javanainen
  Communications and Marketing Specialist
  Enersense International Oyj / Plc

  Tehokkaat ja toimivat verkkosivut, joita on helppo käyttää

  Uudelle sivustolle tehtiin uudelleenohjaukset useasta sivustosta, jonka avulla säilytettiin hankittu hakukonenäkyvyys. Lisäksi tehtiin laajat integraatiot eri järjestelmiin ja kolme eri työpaikkaportaalia yhdistettiin yhdeksi, toimivaksi kokonaisuudeksi.

  Sivuston hallintaliittymä räätälöitiin niin, että sisältöä voidaan päivittää keskitetysti ja yhdestä paikasta. Sivujen hallinta on nyt yksinkertaista ja selkeää. Lisäksi sivut latautuvat nopeasti, minkä ansiosta sisältöjen päivitys on huomattavasti aikaisempaa tehokkaampaa.

  Uudet sivut ovat nopeat ja toimivat hyvin niin työpöytä- kuin mobiiliversiossa.

  Hanna Honkala
  Communications Specialist
  Enersense (aik. Empower)

  Sivustoa on helppo käyttää ja muokata. Ei vaadi kyllä mitään koodaustaitoja.

  Minna Javanainen
  Communications and Marketing Specialist
  Enersense International Oyj / Plc

  Sujuvaa ja saumatonta yhteistyötä

  Projekti kesti reilun vuoden verran. Se toteutettiin kahden viikon mittaisina sprintteinä. Tavoitteet ja toiveet sivuston sisällöstä muuttuivat paljon projektin mittaan.

  Empowerin yrityskaupan jälkeen sivusto haluttiin saada nopeasti valmiiksi, jotta se vastaisi Enersensen uudistunutta strategiaa ja palvelisi hyvin sijoittajia. Tämän vuoksi projektin loppuvaiheessa aikataulu oli todella tiukka, mikä edellytti joustoa ja venymistä kaikilta siihen osallistuneilta.

  Sprintti-malli osoittautui toimivaksi. Rajasoft reagoi muutoksiin nopeasti ja tieto kulki hyvin, kun asiat käytiin porukalla läpi kahden viikon välein. Kaikki projektiin osallistuvat tiesivät koko ajan, missä mennään ja mitä tehdään seuraavaksi.

  Rajasoftin ja Enersensen yhteistyö jatkuu sivuston ja viestinnän jatkuvana kehittämisenä.

  Sprinttien mukaan eteneminen oli selkeää ja suoraviivaista. Koko ajan tiesi, mitä pitää tehdä ja missä aikataulussa. Se oli jotenkin niin saumatonta ja sujuvaa.

  Minna Javanainen
  Communications and Marketing Specialist
  Enersense International Oyj / Plc

  Rajasoftissa on todella ammattitaitoista porukkaa ja tosi mukavia tyyppejä, joiden kanssa on miellyttävä tehdä töitä.

  Hanna Honkala
  Communications Specialist
  Enersense (aik. Empower)

  Tehokkaat ja toimivat verkkosivut, joita on helppo käyttää

  Vuonna 2005 perustettu Enersense International Oyj on pörssiyhtiö ja päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja.

  Enersensessä työskentelee 2400 ammattilaista 40 eri maassa. Sen pääasialliset toimialat ovat teollisuus, rakentaminen, energia ja tietoliikenne.

  Enersense palvelee viidellä liiketoiminta-alueella: Smart Industry, Power, Connectivity, Staff Leasing sekä International Operations. Yrityksen monipuoliset palvelut mahdollistavat pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen.

  Tutustu sivustoon

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput