Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Uusi logo ja verkkosivusto vahvistavat brändiä

  KaJo-Sähkö

  Sähkö- ja energiaratkaisujen asiantuntija KaJo-Sähkön vanha verkkosivusto oli ulkoasultaan ja toiminnallisuuksiltaan vanhentunut eikä enää vastannut tämän päivän tarpeita. Rajasoft loi yritykselle raikkaan, nykyaikaisen sivuston, joka tuottaa tehokkaasti liidejä ja edustaa yrityksen brändiä.

  Lähtötilanne

  KaJo-Sähköllä on alaltaan jo yli vuosikymmenen kokemus. Yrityksellä on vahva asiakaspohja ja maine laadukkaasta palvelusta.

  KaJo-Sähkön vanhat verkkosivut olivat vanhanaikaiset eivätkä ne viestineet yrityksen lämminhenkistä ja reipasta fiilistä.

  Sivustouudistuksen tavoitteena oli lisätä sivustolta tulevaa myyntiä ja yhteydenottojen määrää. Uudistuksessa KaJo-Sähkön viestintä haluttiin nostaa samalle tasolle yrityksen korkealaatuisen palvelun kanssa.

  Uudistetuilla sisällöillä yrityksen osaamista esiin

  Sivustouudistusprojekti lähti liikkeelle yrityksen tarpeiden ja toiveiden määrittelyllä. Sivuston rakenne, tärkeimpien sivujen sisällöt ja visuaalinen ilme suunniteltiin kokonaan uudelleen.

  Tekstit laadittiin huolellisesti, niin että ne välittävät yrityksen palveluiden korkeaa laatua. Esiin nostetut asiakkaiden sitaatit korostavat yrityksen ammattitaitoa ja luotettavuutta. Sivuille lisättiin myös kuvia yrityksen henkilöstöstä, jotta yrityksen persoona tulee esiin entistä paremmin.

  KaJo-Sähkön logo uudistettiin

  Sivustouudistuksen yhteydessä uudistettiin myös yrityksen logo. KaJo-Sähkön tunnus sai raikkaan päivityksen, heijastaen yrityksen kehitystä ja nykyaikaistumista. Logon uudistaminen oli luonteva osa sivuston päivitystä, ja sen muotokieli sulautuu saumattomasti sivuston uuden ilmeen kanssa.

  ”Logosta tuli raikas ja nykyaikainen. Uudistetusta logosta huomaa ensinäkelmältä yrityksen toimialan.”

  Isto Karttunen
  Rajasoft Oy

  Toimivaa ja tehokasta yhteistyötä

  Verkkosivuston uudistusprojektissa KaJo-Sähkön ja Rajasoftin välinen yhteistyö sujui hyvin ja tehokkaasti. KaJo-Sähkön toimitusjohtaja Joonas Kalliomäki arvosti erityisesti sujuvaa ja selkeää kommunikaatiota.

  Rajasoftin asiakaspalvelu oli erinomaista – heihin sai helposti yhteyden ja vastaukset tulivat nopeasti.

  Joonas Kalliomäki
  toimitusjohtaja
  KaJo-Sähkö Oy

  ”Yhteistyö Joonaksen kanssa oli mutkatonta ja avointa. Hän kertoi mielipiteensä suoraan ja vastasi nopeasti kysymyksiimme, minkä ansiosta oli helppo edetä.”

  Laura Jorvala-Fekete
  Rajasoft Oy

  Lopputulos

  KaJo-Sähkön uudet verkkosivut tuovat esiin yrityksen vahvan osaamisen ja mutkattoman tekemisen meiningin.

  Lopputuloksena on visuaalisesti houkutteleva, käyttäjäystävällinen, myyvä ja informatiivinen verkkosivusto. Sivusto on teknisesti korkeatasoinen ja sen ylläpitäminen on helppoa.

  KaJo-Sähkön ja Rajasoftin yhteistyö jatkuu verkkosivuston ylläpitämisen ja tietoturvan merkeissä.

  Kun halutaan panostaa laadukkaisiin ja persoonallisiin verkkosivuihin, suosittelisin ehdottomasti Rajasoftia.

  Joonas Kalliomäki
  toimitusjohtaja
  KaJo-Sähkö Oy

  KaJo-Sähkö Oy

  KaJo-Sähkö on vuonna 2012 perustettu sähkö- ja energiaratkaisujen asiantuntija. Palveluihin kuuluvat lämpöpumppujen myynti, asennus- ja huoltotyöt, sähköauton latausratkaisut sekä monipuoliset sähkötyöt. Yritys palvelee kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä Järvenpäässä ja lähialueilla.

  KaJo-Sähkö on Pohjoismaiden suurimman, korkealaatuisia puhtaan energian tuotteita maahantuovan Scanofficen valtuuttama jälleenmyyjä.

  Tutustu KaJo-Sähkön uusiin verkkosivuihin

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput