Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Raikas verkkosivusto sisäilmaston edelläkävijälle

  Keski-Suomen Ilmastointihuolto

  Ilmanvaihdon erikoisosaaja Keski-Suomen Ilmastointihuolto halusi uudistaa sivustonsa vastaamaan paremmin yrityksen toimintaa ja ilmettä. Rajasoft toteutti raikkaan sivuston, joka tuo yrityksen vahvan osaamisen sen ansaitsemalla tavalla esiin.

  Lähtötilanne

  Ennen sivustoprojektia Rajasoft ja Keski-Suomen Ilmastointihuolto olivat tehneet yhteistyötä Google-näkyvyyden hankinnassa. Yhteistyön myötä havaittiin, että yrityksen verkkosivut kaipaisivat kokonaisvaltaista päivitystä.

  Keski-Suomen Ilmastointihuollon vanha sivusto oli jo useamman vuoden vanha. Sisältöjen hallinta oli hankalaa ja sivuston tummahko ulkoasu aikansa elänyt. Sivusto ei vastannut mielikuvaa ensiluokkaisesta ilmanvaihtoalan toimijasta.

  Sivustouudistuksen tavoitteena oli luoda helposti ylläpidettävät, brändin mukaiset verkkosivut sekä kehittää sisältöjä niin, että ne puhuttelevat yrityksen tärkeimpiä kohderyhmiä.

  Suunnittelusta toteutukseen

  Sivuston rakenne, visuaalinen ilme sekä suurin osa sisällöistä suunniteltiin kokonaan uudelleen. Huolellinen suunnittelu varmisti sen, että asiat saatiin esitettyä selkeästi ja vakuuttavasti niin sisällöllisesti kuin visuaalisestikin.

  Rajasoftissa kuunneltiin tarkasti toiveitamme ja osattiin poimia olennaiset seikat, löytäen juuri meille sopivat ratkaisut.

  Virpi Mikkonen

  Vaikuttavilla sisällöillä syvyyttä viestintään

  Verkkosivuston pääviestit suunniteltiin uudelleen ja tärkeimpien sivujen sisällöt uudistettiin. Teksteissä tuotiin esiin yrityksen vahvaa osaamista, ostajien tarpeet huomioiden.

  Olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten hyvin alan ulkopuoliset henkilöt pystyvät tuottamaan näin laadukasta ja asiantuntevaa tekstiä.

  Virpi Mikkonen
  Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy

  Laadukkaat kuvat kruunaavat sivuston ilmeen

  Uuden sivuston visuaalinen ilme suunniteltiin vastaamaan paremmin Keski-Suomen Ilmastointihuollon brändiä ja tukemaan mielikuvaa yrityksestä hyvän sisäilman edelläkävijänä.

  Keski-Suomen Ilmastointihuolto järjesti sivustouudistuksen yhteydessä kattavan valokuvauksen. Kuvia otettiin henkilöstöstä, tuotteista ja toteutetuista kohteista. Kuvien avulla sivustolle saatiin tuotua yrityksen persoonaa esille.

  ”Verkkosivuston visuaalisen ilmeen päälinjoja laatiessamme annoimme ohjeet siitä, millaisia kuvia suosittelisimme ottamaan. Sivusto erottuu nyt erityisen vahvasti korkealaatuisilla kuvilla – harvoin on näin monipuolisesti omia kuvia käytettävänä.”

  Isto Karttunen
  Rajasoft Oy

  Sujuvaa yhteistyötä läpi koko projektin

  Yhteistyö Keski-Suomen Ilmastointihuollon ja Rajasoftin välillä oli tiivistä koko projektin ajan, mikä teki etenemisestä mutkatonta ja ketterää.

  ”Virpi hoiti oman osuutensa projektissa erittäin hyvin. Hän toimitti meille materiaaleja ja katselmoi suunnitelmia aina tarvittaessa. Hänen aktiivinen osallistumisensa auttoi viemään projektin tehokkaasti maaliin.”

  Laura Jorvala-Fekete
  Rajasoft Oy

  Voin suositella Rajasoftia sivustouudistuksen tekijäksi. Rajasoftilla on hyvä tekemisen meininki sekä mukavaa ja teknisesti taitavaa porukkaa.

  Virpi Mikkonen

  Lopputuloksena raikkaat ja brändiä vahvistavat verkkosivut

  Keski-Suomen Ilmastointihuollon uusi verkkosivusto korostaa yrityksen vahvaa asiantuntijuutta uskottavasti.

  Lopputuloksena ovat raikkaat ja modernit sivut, jotka viestivät brändin arvoista, asiakaslupauksesta ja persoonasta. Uudet sivut ovat teknisesti korkeatasoiset ja niiden ylläpito on vaivatonta.

  Keski-Suomen Ilmastointihuollon ja Rajasoftin välinen yhteistyö jatkuu näkyvyyden hankinnan merkeissä.

  Keski-Suomen Ilmastointihuolto Oy - Sisäilmaston edelläkävijä

  Keski-Suomen Ilmastointihuolto on jyväskyläläinen perheyritys, joka tarjoaa kestävät ratkaisut hyvään sisäilmaan ja kiinteistön energiatehokkuuteen. Yrityksen palveluihin kuuluvat ilmastointiurakointi, ilmanvaihdon huolto ja korjaus sekä il­man­vaih­to­lait­teiden ja -tarvikkeiden myynti. Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus ilmanvaihtojärjestelmien rakentamisesta ja huollosta.

  Tutustu Keski-Suomen Ilmastointihuollon uusiin verkkosivuihin

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput