Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Selkeät ja helposti navigoitavat verkkosivut pörssiyhtiölle

  Laadukkaat WordPress -kotisivut pörssiyhtiölle.

  KH Group

  KH Groupin uudistunut strategia ja brändi lanseerattiin onnistuneesti uusilla verkkosivuilla. Rajasoft toimi teknisenä kumppanina ja toteutti tiukassa aikataulussa sivuston, joka saa hyvää palautetta myös sijoittajilta.

  Uudistuneelle KH Group Oyj:n brändille tarvittiin uudet verkkosivut, jotka palvelevat sijoittajia entistä paremmin.

  Lähtötilanne

  Pääomasijoitusyhtiö Sievi Capital muuttui monialakonserniksi toukokuussa 2023. Samalla yhtiön nimi vaihdettiin KH Group Oyj:ksi. Uudistuneelle brändille tarvittiin uudet verkkosivut, jotka palvelevat sijoittajia entistä paremmin.

  “Halusimme tuoda brändin muutoksen myös visuaalisesti näkyviin hyvin vahvasti. Uuden sivuston toteuttamisen aikataulu oli äärimmäisen tiukka. Valitsimme tekniseksi toimittajaksi Rajasoftin, koska meillä on aikaisempaa kokemusta hyvin sujuneesta yhteistyöstä”, Tiina Gröndahl KH Groupista kertoo.

  Aikataulussa pysyminen on meille pörssiyhtiönä todella tärkeää. Pitkäaikainen kumppanuutemme Rajasoftin kanssa on luonut vahvan ja luottamuksellisen pohjan yhteistyöllemme.

  Tiina Gröndahl
  Administrative and Communications Manager
  KH Group Oyj

  Tarkkaa työtä tiukassa aikataulussa

  Verkkosivujen uudistusprojektissa oli mukana useita eri toimijoita. KH Groupin, Rajasoftin, viestintätoimiston, graafikoiden sekä tekstien, videoiden ja muiden sisällöntuottajien yhteistyö toimi kuitenkin jouhevasti.

  “Kaikilla oli sama päämäärä, ja jokainen hoiti työnsä hyvin”, projektipäällikkö Isto Karttunen Rajasoftista kehuu.

  Hän oli tyytyväinen siihen, että kaikki projektissa mukana olleet henkilöt olivat hyvin tavoitettavissa.

  “Yhteydenpitomme oli tiivistä. Tiina Gröndahl toimi KH Groupissa erinomaisena yhteyshenkilönä ja varmisti, että kaikilla osapuolilla oli tarvittavat tiedot käytössään. Asiat etenivät sulavasti, kun tarvittavat päätökset saatiin nopeasti”, Karttunen kiittää.

  Asenne ratkaisee

  “Yhteistyössä on tärkeää, että kumppani ymmärtää ja kannustaa. Myös oikea asenne on tärkeää. Organisaatiomme on pieni ja resurssimme niukat, mutta olemme aina voineet luottaa siihen, että saamme Rajasoftin ammattilaisilta apua joustavasti ja nopealla aikataululla”, Gröndahl toteaa kiitollisena.

  “On mukava työskennellä, kun asiat saadaan käytyä nopeasti läpi ja tunnelma on aina leppoisa ja luonteva”, Karttunen lisää.

  KH Groupin uuden brändin tavoitteena oli ilmentää selkeyttä ja raikkautta.
  Verkkosivut on suunniteltu helposti navigoitaviksi, ja ne tarjoavat sijoittajille heidän tarvitsemansa tiedot kuten osakekurssit, ajankohtaiset tiedotteet sekä havainnolliset videot ja webcastit.

  Selkeä verkkosivusto palvelee sijoittajia aikaisempaa paremmin

  KH Groupin uuden brändin tavoitteena oli ilmentää selkeyttä ja raikkautta. Verkkosivut on suunniteltu helposti navigoitaviksi, ja ne tarjoavat sijoittajille heidän tarvitsemansa tiedot kuten osakekurssit, ajankohtaiset tiedotteet sekä havainnolliset videot ja webcastit.

  ”Haluamme tarjota sijoittajille tietoa läpinäkyvästi ja tuoda helposti lähestyttävää yrityskulttuuria näkyviin verkkosivuillamme. Tiimimme henkilöesittelyt auttavat lähestymään meitä myös yhtiönä”, Gröndahl mainitsee.

  Olemme saaneet yhteistyökumppaneilta ja sijoittajilta runsaasti positiivista palautetta uudesta verkkosivustosta.

  Tiina Gröndahl
  Administrative and Communications Manager
  KH Group Oyj

  Sivustoa ylläpidetään ja kehitetään myös jatkossa

  KH Group ja Rajasoft tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä. Rajasoft ylläpitää sivustoa ja toimii tarvittaessa myös sisältöpäivitysten suunnittelun tukena.

  Voin ehdottomasti suositella Rajasoftia sivustouudistuksen tekijäksi! Heiltä löytyy luotettavia ammattilaisia, joilla on oikea asenne.

  Tiina Gröndahl
  Administrative and Communications Manager
  KH Group Oyj

  KH Group

  Sievi Capital on nyt monialakonserni KH Group.

  Neljä liiketoiminta-aluettamme ovat alojensa johtavia toimijoita B2B-tuotteissa ja -palveluissa sekä kuluttajakaupassa.

  Strategiamuutoksemme tavoitteena on keskittyä maanrakennuskaluston toimittaja KH-Koneiden liiketoimintaan. KH Groupin osake on listattu Helsingin pörssiin.

  Tutustu KH Groupin uusiin verkkosivuihin

  Teillekin yksilölliset verkkosivut

  Kokenut tiimimme suunnittelee ja toteuttaa tarpeisiinne sopivat, teknisesti korkeatasoiset WordPress-verkkosivut.

  Toteutamme koko verkkosivuston, tai jos tarvitsette apua pelkästään sisällöntuotantoon tai tekniseen toteutukseen, sekin onnistuu.

  Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme menestyvät digitaalisessa maailmassa. Kysy lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä. Viedään verkkosivustonne seuraavalle tasolle!

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput