Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Uudet verkkosivut edistävät nopeaa kasvua

  Uudet kotisivut edistävät liiketoiminnan nopeaa kasvua.

  Kuva Space

  Avaruusteknologiayritys Kuva Spacen verkkosivut haluttiin uudistaa vastaamaan yrityksen nykyistä toimintaa ja ilmettä. Rajasoft toteutti teknisesti uuden sivuston, joka houkuttelee sijoittajia ja herättää kiinnostusta maailmanlaajuisesti.

  Rajasoft toteuttaa sivustoja, jotka houkuttelevat sijoittajia ja herättävät kiinnostusta maailmanlaajuisesti.

  Lähtötilanne

  Kuva Spacessa oli alkamassa rahoituskierros, ja sijoittajien kiinnostuksen ja huomion saamiseksi kaikki markkinointikanavat oli saatava kuntoon. Yritys oli tehnyt edellisenä vuonna kevyen brändiuudistuksen, mutta verkkosivuilla se ei vielä näkynyt.

  “Aiempi verkkosivusto ei onnistunut tuomaan selvästi esille, mitä markkinasegmenttiä me palvelemme”, markkinointi- ja viestintäjohtaja Malathy Eskola Kuva Spacesta kertoo.

  Uuden verkkosivuston leiskat olivat jo valmiina, mutta sen tekninen toteuttaja vielä puuttui. Suositusten perusteella Kuva Space valitsi yhteistyökumppanikseen Rajasoftin.

  Halusimme uusien verkkosivujemme tekniseksi toteuttajaksi yhteistyökumppanin, joka on luotettava ja tekee hyvää jälkeä.

  Malathy Eskola
  markkinointi- ja viestintäjohtaja
  Kuva Space Oy

  Sprintti-malli mahdollisti sivuston uudistamisen tiukassa aikataulussa

  Yhteistyö lähti sujuvasti käyntiin. Sprintti-mallilla toteutetussa projektissa säännölliset palaverit varmistivat, että projekti eteni hyvin aikataulussa.

  “Aikataulu oli tiukka: koko sivusto toteutettiin noin kuukaudessa, ja siinä oli juhannuskin vielä välissä. Rajasoftissa Isto johti teknistä toteutusta hyvin, ja kommunikaatio oli selkeää. Saimme hyvän käsityksen, mitä tällä aikataululla pystyy tekemään ja mitä ei”, Malathy Eskola sanoo.

  ”Kuva Spacen kanssa oli mukava tehdä projektia yhdessä. He osasivat vaatia hyvää jälkeä, mutta ymmärsivät myös aikataulun ja käytössä olevat resurssit. He antoivat meille hyvin tilaa kehittää sivusto mahdollisimman hyväksi. Huomasi, ettei Kuva Space ole tekemässä ensimmäistä projektiaan”, projektipäällikkö Isto Karttunen kertoo.

  Nykypäivän teknologiaa ja luovaa visuaalisuutta

  Kuva Space yhdistää toiminnassaan mikrosatelliittitekniikkaa, uutta hyperspektrikuvantamista ja tehokkaita tekoälymenetelmiä. Tätä innovatiivista teknologiaa kuvaamaan verkkosivustoon oli suunniteltu poikkeuksellisen paljon liikkuvia elementtejä, kuten videoita, diaesityksiä ja erikoistehosteita.

  “Liikkuvat elementit vaativat usein paljon hienosäätöä. Teimme ensin perussivuston muutamassa päivässä, ja vasta sen jälkeen aloimme viimeistelemään ja hiomaan efektejä. Jotta käyttökokemus ei olisi liian rauhaton, yksinkertaistimme muutamia osioita sivustolla”, Karttunen toteaa.

  Verkkosivustoon voidaan suunnitella liikkuvia elementtejä, kuten videoita, diaesityksiä ja erikoistehosteita.
  Ammattimaiset verkkosivut näyttävät hyvältä ja kertovat selkeästi mistä on kyse.

  Uudet, ammattimaiset verkkosivut tekevät Kuva Spacesta houkuttelevan sijoituskohteen

  Uusien verkkosivujen julkaisemisen jälkeen Kuva Space sai viiden miljoonan rahoituksen kolmessa päivässä täyteen. Kuva Spacen nykyaikaisuus ja vahvuudet tulevat nyt hyvin esille.

  “Uudet verkkosivut näyttävät ammattimaisilta ja kertovat aikaisempaa selkeämmin, mitä me teemme. Me emme ole avaruusteknologiafirma, joka vain rakentaa satelliittia. Tuotamme informaatiota, joka parantaa elämää maapallolla. Luomme talon sisällä melkein reaaliaikaista palvelua loppuasiakkaille ympäri maailman”, Eskola summaa.

  “Kuva Spacen uusi verkkosivusto on ilmeeltään moderni ja tekniikaltaan vakaa ja pitkäikäinen”, Karttunen lisää.

  On hyvä, että meillä on päivitetty alusta, jossa voi jatkaa kehitystyötä.

  Malathy Eskola
  markkinointi- ja viestintäjohtaja
  Kuva Space Oy

  Sivustoa kehitetään edelleen: tavoitteena on kävijöiden osallistaminen ja kävijäkokemuksen parantaminen

  Kuva Spacen ja Rajasoftin yhteistyö jatkuu, ja sivustoa kehitetään lisää. Tavoitteena on parantaa kävijäkokemusta ja luoda ainutlaatuinen sivusto, joka herättää tulevien asiakkaiden ja sijoittajien kiinnostuksen ja lisää yhteydenottoja.

  Suunnitelmissa on lisätä sivustolle interaktiivisia elementtejä ja konkreettisempaa tietoa Kuva Spacen tarjoamista palveluista globaaleille markkinoille.

  “Tarkoitus on, että käyttäjät näkevät sivuilta konkreettisesti, millaista informaatiota he saavat palvelustamme ja miten se tulee vaikuttamaan heidän liiketoimintaansa”, Eskola painottaa.

  Hyvä sivuston käyttäjäkokemus herättää uusien asiakkaiden ja sijoittajien kiinnostuksen ja lisää yhteydenottoja.
  Informatiiviset kotisivut herättävät käyttäjien mielenkiinnon ja lisäävät liidejä.

  Rajasoftia suositeltiin meille, ja odotukset olivat korkeat.. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja sen tuloksiin.

  Malathy Eskola
  markkinointi- ja viestintäjohtaja
  Kuva Space Oy

  Kuva Space

  Kuva Space on suomalainen avaruusteknologiayritys, joka hyödyntää hyperspektrikuvantamista ja tekoälyä maapallon seurannassa. Samalla se rakentaa kestävää tulevaisuutta ihmiskunnalle ja maapallolle.

  Yritys tarjoaa ratkaisuja ympäristön seurantaan, maankäytön suunnitteluun, luonnonvarojen hallintaan ja turvallisuussovelluksiin. Sen teknologia yhdistää mikrosatelliitit, huippuluokan hyperspektrikuvantamisen ja tehokkaan tekoälyn. Lisenssimalli tarjoaa kansainvälisille asiakkaille pääsyn päivittyvään tietoon kustannustehokkaalla tavalla. Lisäksi tekoälyalusta analysoi tämän informaation suoraan käyttöön.

  Kuva Spacen tavoitteena on kasvaa nopeasti ja tarjota kustannustehokasta ja ajantasaista tietoa asiakkailleen.

  Tutustu Kuva Spacen uusiin verkkosivuihin

  Sivuston suunnittelu ja toteutus – nopeasti näyttävää tulosta!

  Etsitkö verkkosivustollesi luotettavaa teknistä toteuttajaa? Vai haluaisitko uudistaa verkkosivustosi kokonaan, mutta et ole varma, mistä aloittaa?

  Saat meiltä Rajasoftista halutessasi koko verkkosivuston määrittelystä ja suunnittelusta sisällölliseen, visuaaliseen ja tekniseen toteutukseen. Verkkosivustot on mahdollista uudistaa myös hyvin tiiviillä aikataululla, koska koko projekti pysyy samassa talossa.

  Hyvä verkkosivusto on kannattava investointi, joka tuo pysyviä parannuksia yrityksesi tuloksiin.

  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput