Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Tehokas karttasovellus auttaa asiakkaita löytämään nopeasti jälleenmyyjän

  Planmeca

  Rajasoft on suunnitellut ja toteuttanut Planmecalle tehokkaan jälleenmyyjähaun. Karttasovellus auttaa Planmecan asiakkaita löytämään nopeasti jälleenmyyjän kaikenkokoisilla päätelaitteillla missä päin maailmaa tahansa.

  Tehokas jälleenmyyjähaku verkkosivuille.

  Salamannopeaa asiakaspalvelua

  Rajasoftin tekemän karttahaun avulla asiakas löytää itselleen sopivimman jälleenmyyjän huomattavasti aiempaa helpommin. Karttahaun ja palvelimen välisen optimoidun tiedonsiirron ansiosta palvelu on toiminnoiltaan salamannopea.

  Planmecan kansainvälinen toiminta on huomioitu jälleenmyyjähaussa hyvin. Sovellus tukee kieliversioita ja esimerkiksi näyttää tarvittaessa muun muassa etäisyydet mailein ja käyttäjän tarpeiden mukaisesti.

  Yhteistyö Rajasoftin kanssa on ollut sujuvaa. Kehitystarpeissa ja ongelmakohdissa viesteihin on vastattu nopeasti, ja sovitut asiat on myös toteutettu aina tehokkaasti ja riittävän ripeästi.

  Carita Kulmala
  digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
  Plameca Oy

  Sujuva yhteistyö takaa onnistuneen lopputuloksen

  Rajasoft suunnitteli ja toteutti karttasovelluksen Planmecan tarpeiden pohjalta. Sovelluksen moderni visuaalinen ilme suunniteltiin Planmecan graafisen ohjeiston mukaiseksi. Karttahaun käytettävyyteen mobiililaitteilla satsattiin suunnittelemalla puhelimelle ja tabletille kokonaan omat näkymät työpöytäversion lisäksi, sillä monet tekevät hakuja nimenomaan liikkeellä ollessaan.

  Planmeca Oy

  Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista. Sen tuotteita toimitetaan yli 120 maahan. Yhtiön pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä. Yhtiö on perustettu vuonna 1971

  Tutustu sivustoon

  Karttahaku toimii hyvin, ja siinä on kaikki toivomamme ominaisuudet.

  Carita Kulmala
  digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
  Planmeca Oy

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput