Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Näyttävät ja tehokkaasti toimivat verkkosivut nostavat käyttäjän keskiöön

  Rune & Berg Design

  Rune & Berg Designille luotiin yhteistyössä laadukkaat ja modernit, yrityksen uuden ilmeen ja strategian mukaiset kotisivut. Rajasoft toimi sivustouudistuksessa teknisenä kumppanina. Kumpikin oli todella tyytyväinen lopputulokseen.

  Tehokkaasti ylläpidettävä verkkosivusto kokemuskeskeiselle muotoilutoimistolle.

  Lähtötilanne

  Rune & Berg Design uudisti visuaalisen ilmeensä ja päivitti strategiansa vuoden 2021 alussa. Sama uudistus haluttiin tehdä kotisivuille niin, että ne paitsi olisivat visuaalisesti näyttävät, myös palvelisivat sivujen käyttäjiä mahdollisimman hyvin.

  Referenssejä haluttiin esitellä näyttävästi ja laajasti, jolloin sisällönhallinnalta vaadittiin yksinkertaisuutta ja tehokkuutta.

  “Meille oli tosi tärkeää, että uusi sivusto korostaa asiantuntijuuttamme ja vastaa visuaalista identiteettiämme”, graafinen suunnittelija Noora Malmström kertoo.

  Verkkosivuista haluttiin tehdä myös nopeasti latautuvat ja tietoturvalliset. Aikaisemmilla kotisivuilla käytetty tekniikka alkoi olla jo vanhentunutta.

  Verkkosivumme ovat meidän uuden ilmeemme mukaiset ja todella toimivat, helppokäyttöiset sivustot.

  Noora Malmström
  graafinen suunnittelija
  Rune & Berg
  Responsiiviset mobiiliystävälliset WordPress - kotisivut yritykselle.
  Laadukkaat ja modernit, yrityksen uuden ilmeen ja strategian mukaiset kotisivut.

  Uusi sivusto on aikamoinen harppaus eteenpäin, mikä mahdollistaa diginäkyvyyden kasvattamisen.

  Heidi Linkka
  design-strategi
  Rune & Berg

  Projekti eteni jouhevasti

  Rune & Bergissä projektipäällikköinä toimineet Noora Malström ja Heidi Linkka olivat tyytyväisiä projektin tehokkaaseen etenemiseen. Ensimmäiset leiskat ja rakenne tulivat nopeasti valmiiksi, ja sivuston toteutus eteni reippaaseen tahtiin.

  Projekti alkoi keväällä 2021, ja tavoitteena oli julkaista uudet sivut kesäkuussa.

  “Aluksi oli tarkoitus tehdä vain kevyt uudistus, mutta sisältöä tuli tosi paljon lisää matkan varrella, varsinkin referensseihin. Aina tuli mieleen jotain, jota voisi parantaa”, Noora Malmström sanoo.

  Meillä ei päästetä tekijöitä liian helpolla. Ei voi tehdä vain vähän sinnepäin. Pitää olla täsmälleen sen näköistä, mitä on sovittu.

  Isto Karttunen
  WordPress-kehittäjä, osakas
  Rajasoft

  Visuaalinen toteutus täsmälleen leiskan mukainen

  Graafikko Noora Malmström oli erittäin tyytyväinen Rajasoftin visuaaliseen toteutukseen.

  “Sivut olivat tosi hyvän näköiset ja leiskan mukaiset, se ilahdutti tosi paljon.”

  Rajasoftissa projektipäällikkönä toiminut ohjelmistotiimin vetäjä Isto Karttunen pitää tärkeänä, että sivut toteutetaan leiskan mukaisesti ja täsmälleen sen näköisinä, kuin asiakas haluaa.

  “Meidän koodareidemme visuaalisuus on korkeatasoista. Voi luottaa siihen, että tulee sen näköistä jälkeä, kuin on suunniteltu.”

  Räätälöity teema ja modulaarinen sisällönhallinta tekevät sivujen käytöstä miellyttävää

  Rajasoft päivitti Rune & Bergin verkkosivujen teknisen alustan niin, että se kestää hyvin ikää. Uudet, asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt teema ja sivupohjat ovat nopeita, koska vain tarvittavat tiedostot latautuvat.

  Helppokäyttöisten moduulien ansiosta sisällön päivittäminen sujuu aikaisempaa sukkelammin. Vaikka päivittämisessä olisi välillä pitempikin tauko, sitä ei tarvitse joka kerta opetella uudestaan.

  “Käytettävissä ovat vain toiminnallisuudet ja asetukset, joita tarvitaan sisällönhallintaan. Turhat on karsittu pois. Näin varmistamme, että kaikki sivuston sisällöt näyttävät ja toimivat juuri halutulla tavalla. Myös SEO-puolen hallinta on huomattavasti aikaisempaa helpompaa”, Isto Karttunen sanoo.

  Yhteistyö oli ketterää ja sujui hyvin. Aina saatiin asiantunteva vastaus, kun sitä kysyttiin.

  Noora Malmström
  graafinen suunnittelija
  Rune & Berg

  Asiantunteva apu ja nopea reagointi muutoksiin

  “Rajasoftin teknologinen asiantuntijuus devauksen näkökulmasta oli oikein onnistunutta – juuri sitä, mitä me kaipaammekin kumppanuudelta. Muutospyyntöihin reagointiin nopeasti, ja muutokset toteutettiin sovitun mukaisesti”, design strategi Heidi Linkka kertoo.

  Uudet verkkosivut julkaistiin marraskuussa 2021. Laadukas käyttäjäkokemus saatiin aikaan yhdistämällä kummankin osapuolen oman alan asiantuntijuus.

  Rune & Bergin ja Rajasoftin hyvä yhteistyö jatkuu, kun uutta sivustoa kehitetään edelleen.

  Rune & Berg – Kokemuskeskeinen muotoilutoimisto

  Rune & Berg Design on kokemuskeskeisen suunnittelun edelläkävijä, jonka missiona on luoda holistisia, moniaistillisia ja merkityksellisiä kokemuksia rakennetussa ympäristössä.

  Rune & Bergin ammattilaiset suunnittelevat kokemuksellisia, toiminnallisia ja visuaalisesti vaikuttavia työympäristöjä, palveluympäristöjä sekä kiinteistöjä. Fyysisten ympäristöjen lisäksi he muotoilevat menestyviä, aitoon asiakastarpeeseen perustuvia kilpailukykyisiä palveluita.

  Tutustu Rune & Bergin uusiin kotisivuihin.

  Rajasoft on oikein hyvä kumppani sivuston kehittämiseen!

  Noora Malmström
  graafinen suunnittelija
  Rune & Berg

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput