Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Kolme verkkosivustoa tehokkaalla jälleenmyyjähaulla Scanoffice Groupille

  Scanoffice Oy

  Rajasoft loi Scanoffice Groupille kolme sivustoa. Visuaalisessa suunnittelussa tuotiin esiin Scanvarmin ja Scanofficen tuotteiden korkea laatu ja sopivuus Suomen vaativiin oloihin. Uusien, modernien sivustojen ja edelleen jatkuvan verkkoviestinnän kehittämisen ansiosta Scanoffice Groupin tuotteet ovat aikaisempaa tunnetumpia ja niiden myynti on lisääntynyt merkittävästi.

  Myyntiä miljoonien arvosta

  Rajasoftin suunnittelemilla ja toteuttamilla Scanofficen ja Scanvarmin sivustoilla tarjottavat palvelut kerättiin yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi uuteen Asiakaspalvelu-osioon. Erityisesti tuotteiden ja tuoteryhmien esittelyä ja rakennetta selkiytettiin. Sivustouudistuksen jälkeen tuotteiden kysyntä on lisääntynyt niin, että suurin murhe on ollut laitteiden riittävyys.

  Rajasoftin luomat sivustot ovat olleet avain menestykseemme viime vuosina.

  Henrik Sandberg
  Oy Scanoffice Ab

  Avainsanoilla optimointi tuottaa tulosta

  Scanoffice Group

  Scanoffice Oy ja Oy Scanvarm Ab kuuluvat Scanoffice Groupiin.

  Scanoffice on Pohjois-Euroopan suurin lämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Se tuo maahan vain alan parhaita ja luotettavimpia merkkituotteita, kuten Mitsubishi Electric -lämpöpumppuja.

  https://www.scanoffice.fi

  Scanvarm tuo maahan laadukkaita ja Suomen oloissa testattuja Gree ja Alpha Innotec -lämpöpumppuja ja myy niitä jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen edulliseen hintaan.

  https://www.scanvarm.fi

  Tutusto sivustoon