Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Uusi PWA-verkkosovellus tehostaa taksipalveluita

  Tilaustaksit Sydänmaanlakka

  Kouvolalainen Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy halusi uudistaa taksipalveluissa käyttämänsä sovelluksen helpottamaan sekä kuljettajien että johdon työtä. Rajasoft loi yritykselle selkeän ja kustannustehokkaan PWA-verkkosovelluksen, joka sujuvoittaa työprosesseja ja vähentää kuluja.

  Lähtökohta

  Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy etsi korvaavaa ratkaisua aikaisemmin käyttämälleen kalliille ja monimutkaiselle taksisovellukselle, joka sisälsi heille tarpeettomia toimintoja. Yritys halusi kehittää yksinkertaisemman, räätälöidyn sovelluksen, joka helpottaisi kirjanpitoa ja palkanlaskentaa, nopeuttaisi ajotuntien merkintää ja parantaisi kuljettajien turvallisuutta.

  Selkeä ja tehokas käyttöliittymä PWA-tekniikalla

  Projektin alussa taksinkuljettajien ja työnjohdon tarpeet kartoitettiin huolellisesti. Kartoituksen pohjalta luotiin yhdessä käyttöliittymän ensimmäiset rautalankamallit, joissa hyödynnettiin asiakkaan piirtämiä luonnoksia. Mallien perusteella tehtiin käyttöliittymäsuunnittelu ja visuaalinen suunnittelu.

  Taksinkuljettajien työpäivää helpottamaan suunniteltiin selkeä käyttöliittymä, joka toteutettiin WordPress-alustalle. Sivustolle tehtiin myös kattava PWA-tuki, joka helpottaa mobiili- ja tablettilaitteiden ominaisuuksien hyödyntämistä.

  ”PWA-tekniikka mahdollistaa sivuston käytön mobiilisovelluksen kaltaisena hyvin edullisin kehityskuluin. Sovelluksen voi asentaa suoraan laitteeseen, eikä sitä tarvitse erikseen käyttää verkkoselaimen kautta. Sovelluksen tekniset ratkaisut mahdollistavat auton paikannuksen ja tietojen säilymisen offline-tilassa, mikä parantaa toimintavarmuutta ja tehostaa työvuorojen hallintaa”, projektipäällikkö Isto Karttunen Rajasoftista kertoo.

  Käyttäjäystävällinen sovellus kuljettajien ja työnjohdon tarpeisiin

  Taksisovellus tehtiin selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, jotta ajovuorojen raportointi on nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi siihen luotiin kattavat toiminnot kirjanpitoa, palkanmaksua ja laskutusta varten.

  Kuljettajat voivat halutessaan piilottaa sovelluksen näkyvistä, jolloin se ei häiritse ajoa. Tummateemainen sovellus ei kiinnitä kuljettajan tai matkustajan huomiota tarpeettomasti.

  Sovelluksen saa helposti myös näytönsäästäjätilaan, jolloin näytöllä on vain tyylikäs yrityksen logo mutta sovellus toimii normaalisti taustalla.

  Reaaliaikainen karttanäkymä näyttää kaikki liikkeellä olevat taksiautot, niiden sijainnin ja varaustilanteen, mikä puolestaan auttaa työnjohtajia seuraamaan autojen liikkeitä ja löytämään vapaana olevat autot nopeasti.

  Asiakaslähtöisyys onnistuneen yhteistyön perusta

  Yhteistyö Rajasoftin kanssa oli sujuvaa ja tehokasta. Erityisesti projektin alkuvalmistelut, yllättivät asiakkaan positiivisesti ja loivat vankan pohjan koko yhteistyölle.

  “Olimme tehneet valmiiksi luonnoksia siitä, miltä halusimme sovelluksen näyttävän. Ne otettiin todella hyvin huomioon”, Riku Sydänmaanlakka kertoo.

  Rajasoftissa kuunneltiin tarpeitamme ja rakennettiin juuri sellainen sovellus, kuin halusimme. On harvinaista Suomessa, että ei vain mennä yli siitä, mistä aita on matalin, vaan tehdään jotain sellaista, mitä pyydetään.

  Riku Sydänmaanlakka
  Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy

  Mittavia hyötyjä ja tehokkuutta liiketoimintaan

  Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy on tyytyväinen uuden sovelluksen tuomiin etuihin, erityisesti merkittävään säästöön kuukausittaisissa käyttökuluissa. Sovelluksessa ei ole käyttäjäkohtaisia maksuja, vaan yksi kiinteä summa käyttäjien määrästä riippumatta.

  Sovellus on myös tehostanut raportointia ja laskutusta. Aiemmin aikaa vievä manuaalinen työ, kuten ajovuorojen ja maksukuittien läpikäynti, on nyt korvattu automatisoidulla prosessilla. Tämä muutos on säästänyt huomattavasti aikaa ja vähentänyt näppäilyvirheitä samalla, kun se on tehnyt kirjanpidon ja palkanmaksun hallinnasta sujuvampaa.

  “Työtä helpottaa, kun ei tarvitse enää ottaa kopioita kuiteista. Kuittirullia säästyy, eikä kerry enää niin paljon niitä papereita, joita pitää säilyttää 10 vuotta”, Sydänmaanlakka toteaa.

  Taksien kuljettajat voivat nyt itse kirjata päivittäiset kyytinsä järjestelmään helposti ja nopeasti. Samalla he pystyvät tarkistamaan, että tiedot on merkitty oikein, ja saavat oikean suuruisen palkan.

  Lisäksi sovelluksen avulla on saavutettu logistisia parannuksia. Työnjohto voi nyt seurata autojen sijainteja reaaliajassa ja ohjata kuljetuksia tehokkaammin. Myös polttoainetta säästyy, kun ei tule turhia ajoja.

  Jatkokehitystä PWA-sovelluksen ominaisuuksia hyödyntäen

  Taksisovellusta kehitetään edelleen uusien toiveiden ja PWA:n tarjoamien mahdollisuuksien pohjalta. Sovellukseen suunnitellaan ominaisuutta, joka näyttää kuljettajille heidän kuukausiansionsa reaaliajassa. Näin he voivat seurata tulojensa kertymistä ja lisätä ajoja loppukuuta kohti, mikäli haluavat päästä parempiin ansioihin.

  Lisäksi suunnitteilla on digitaalinen ajovuorolista nykyisen paperisen listan sijaan. Se mahdollistaisi ajovuorojen reaaliaikaisen hallinnan ja parantaisi logistiikan sujuvuutta vähentäen turhaa ajoa.

  Uusi sovellus helpottaa meidän työtä tosi paljon. Kun ennen meiltä kului viikko vuorojen läpikäymiseen, nyt siihen menee muutama tunti. Säästämme yli neljä työpäivää kuukaudessa.

  Riku Sydänmaanlakka
  Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy

  Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy

  Tilaustaksit Sydänmaanlakka Oy on kouvolalainen, korkealaatuisia taksipalveluita tarjoava perheyritys. Yritys on palvellut asiakkaita 1970-luvulta lähtien. Palveluvalikoimaan kuuluvat taksikuljetukset, linja-autokuljetukset ja edustusajot VIP-takseilla.

  Yrityksen kalustoon kuuluu monipuolisesti nykyaikaisia kulkuneuvoja henkilöautoista linja-autoihin. Se toimii pääasiassa Kymenlaaksossa, mutta järjestää kuljetuksia tarvittaessa kauemmaskin.

  Visiosta toteutukseen: Uniikit sovellusratkaisut yrityksesi menestykseen

  Meidän kokenut tiimimme ymmärtää, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi räätälöimme teille sellaisen teknisesti korkeatasoisen PWA-sovelluksen, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne ja edistää yrityksenne kasvua.

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput