Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme
045 2666 778

Lähetä meille viesti:

  Verkosta saatujen liidien määrä yli kaksinkertaistui

  Vesiykköset

  LVI-alan yritys Vesiykköset halusi lisätä palveluiden myyntiä. Pitkäaikaisen viestinnän jatkuvan kehittämisen ja Rajasoftin tekemän kokonaisvaltaisen sivustouudistuksen ansiosta verkkosivuilta saadaan niin paljon laadukkaita liidejä, että muuta markkinointia ei tarvita.

  Lähtötilanne

  Vesiykköset halusi myydä palveluitaan tehokkaammin ja saada enemmän näkyvyyttä verkossa. Ennen sivustouudistusta Vesiykkösten viestintää oli jo kehitetty yhteistyössä Rajasoftin kanssa, minkä ansiosta liidien määrää oli saatu lisättyä huomattavasti. Koska liidejä saatiin niin hyvin, asiakkaiden hankinta päätettiin keskittää kokonaan verkkoon.

  Aikaisempi sivusto oli jo useamman vuoden vanha. Sivut latautuivat hitaasti, ja niiden visuaalinen ilme oli vanhentunut. Sivuston sisältöjä oli täydennetty vähitellen, minkä vuoksi myös sen rakenne kaipasi selkiyttämistä.

  Vesiykköset toimitusjohtaja Jarno Wargh.

  Olin aluksi skeptinen, mutta päätös siirtyä kokonaan verkossa tapahtuvaan markkinointiin osoittautui oikeaksi.

  Jarno Wargh
  toimitusjohtaja
  Vesiykköset
  Responsiiviset kotisivut lvi-yritykselle Espoossa.

  Kokonaisvaltainen sivustouudistus

  Vesiykkoset.fi-sivusto uudistettiin kokonaan. Sivustoon suunniteltiin toimiva rakenne, joka toteutettiin Rajasoftin valmiita, hyvin toimiviksi hiottuja ohjelmistokomponentteja hyödyntäen.

  ”Halusimme varmistaa, että sivusto on suorituskykyinen ja varmatoiminen myös tulevaisuudessa”, ohjelmistotiimin vetäjä ja WordPress-kehittäjä Isto Karttunen kertoo.

  Sivustoon tuotettiin kokonaan uudet sisällöt. Pääviestit ja asiakaslupaus kirkastettiin, ja tärkeimmät ostaja- ja työnhakijapersoonat määriteltiin.

  Visuaalinen ilme selkiytettiin, jotta se heijastaa paremmin Vesiykkösten työn korkeaa laatua. Uudet, aikaisempaa jämäkämmät fontit henkivät jämäkkyyttä ja vahvaa ammattitaitoa.

  ”Kuvamaailmaan tuotiin yhtenäinen, aikaisempaa rauhallisempi ja lämpimämpi linja. Vesiykkösten asiakkaille aikaisemmin tutuksi tullut ankka-maskotti sai modernin ilmeen”, Karttunen mainitsee esimerkkeinä visuaalisista uudistuksista.

  Moderni maskotti on päässyt nyt myös muun muassa Vesiykkösten autojen teippauksiin ja työvaatteisiin.

  Sivuston yleisilme on nyt freesi ja siisti. Sisältö on hyvin mietitty, ei ole yleistä jargonia.

  Jarno Wargh
  toimitusjohtaja
  Vesiykköset

  Sprintit tehostivat työskentelyä

  Sivustouudistuksessa sisällöntuotanto ja visuaalisen ilmeen loppuosan viimeistely toteutettiin muutaman viikon mittaisina sprintteinä.

  ”Sprintti-projektimalli on erittäin tehokas sen intensiivisyyden vuoksi. Eteneminen on loogista, ja tehtävät on pilkottu sopivan kokoisiksi. Asiakas voi halutessaan seurata itse tehtävälistasta, missä vaiheessa tehtävät ovat ja milloin pitää olla valmista”, Karttunen mainitsee.

  Warghille sprintti-malli ei ollut entuudestaan tuttu, mutta se toimi hänen mielestään hyvin.

  ”Oli hyvä, että varattiin selkeä ajanjakso, jolloin pystyi keskittymään kunnolla tekemiseen. Kaikesta oli sovittu riittävän aikaisin, joten oli helppo sitoutua projektiin.”

  Kävijät viipyvät nyt pitempään sivustolla

  Sivustouudistuksesta saatiin erinomaisia tuloksia: konversioiden määrä kasvoi yli 50 prosentilla.

  ”Liidit ovat tosi hyviä. Heti sivustouudistuksen jälkeen myynti on ollut parasta ikinä”, Wargh kertoo.

  Sivuilla kävijät ovat aikaisempaa sitoutuneempia ja jatkavat useammin eteenpäin sivustolla: välitön poistuminen sivuilta pienentynyt lähes 40 prosenttia ja katsottu sivujen määrä on kasvanut noin 50 prosenttia.

  Sivusto toimii teknisesti paremmin.

  ”Erityisesti kännykällä huomaa, että sivut latautuvat nyt nopeammin”, Wargh toteaa.
  Hänen mielestään sivustouudistus onnistui kokonaisuudessaan hyvin ja siitä on ollut hyötyä muutenkin kuin liidien hankinnassa.

  ”Hyödynnämme sivustoa myös asiakkaita tavatessamme”, Wargh kertoo.

  Vesiykköset toimitusjohtaja Jarno Wargh.

  Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Rajasoftin kanssa. Mikä luvataan, se myös pidetään.

  Jarno Wargh
  toimitusjohtaja
  Vesiykköset

  Yhteistyö jatkuu

  Vesiykkösten ja Rajasoftin yhteistyö jatkuu edelleen tiiviinä. Seuraavaksi sivustolle tuotetaan muun muassa aikaisempaa laajemmat referenssikuvaukset ja myös työpaikkaosiota kehitetään.

  ”On ollut hienoa tutustua Vesiykkösiin, jossa toiminnan laatu on korkealla tasolla. Johtaminen on hyväotteista, ja päätökset tehdään ripeästi”, Rajasoftin toimitusjohtaja Jarkko Sipilä sanoo.

  Rajasoft auttaa Vesiykkösiä jatkossakin kasvamaan ja tekemään hyvää tulosta.

  ”Rima on nostettu pykälää ylemmäksi. Vesiykkösistä kuullaan vielä!”, Sipilä vakuuttaa.

  Vesiykköset Oy

  Vesiykköset tekee sujuvia kodin putkiremontteja pääkaupunkiseudulla avaimet käteen -periaatteella. Kohteet remontoidaan huolella loppuun asti ja kerralla kuntoon. Putkiremontin yhteydessä saat kätevästi myös kylpyhuone- ja saunaremontin.

  Vesiykköset on täysin suomalainen yritys, joka käyttää ainoastaan omia, kokeneita ja ammattitaitoisia asentajia. Kaikilla on märkätilojen toteuttamiseen tarvittavat sertifikaatit.

  Vesiykköset ovat saaneet asiakkailta kiitosta erityisesti laadukkaasta työstä, hyvästä kommunikaatiosta, rivakasta etenemisestä ja siististä työn jäljestä.

  Tutustu sivustoon

  Tehdään tuloksia, sovi tapaaminen!

  Lähetä yhteydenottopyyntö tai soita asiakaspalveluumme 045 2666 778.

  Täytä yhteystiedot, me hoidamme loput